Voorwaarden
 

Voor verzenden van de producten brengen 6,95 euro in rekening. Wanneer de bestelling onder rembours verzonden dient te worden brengen wij een totaal van 15,75 euro in rekening. Wanneer dit niet toereikend is zullen wij contact met u opnemen.

Wanneer de bestelling afgehaald wordt in een van onze winkels worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Alle verzendingen geschieden voor risico van de koper, respectievelijk degene die de order heeft geplaatst. Dit geld ook voor eventuele retourzendingen.

Wanneer het bestelformulier niet juist of onvolledig ingevuld is kunnen wij het product niet versturen. Bij de verzendmethode hoort een bijbehorende betaalmethode. Wanneer het product onder rembours verzonden moet worden dient u bij betaling ook rembours te kiezen. Komt dit niet overeen, dan kunnen wij het pakket niet verzenden.

Model- en uitvoeringswijzigingen voorbehouden.

Leveringen, voorzover niet vallend onder de hier genoemde voorwaarden, geschieden overeenkomstig HISWA-Voorwaarden. Deze kunt u downloaden op 
http://www.hiswa.nl/hiswa_algemene_voorwaarden
http://www.hiswa.nl/uploads/binaries/10020.pdf (directe link naar de geldende voorwaarden)

Bij garantiegevallen zijn de garantiebepalingen van de fabrikant van toepassing.

Als op onze prijslijsten of op de orderbevestiging een prijs staat die incorrect, behouden wij ons het recht voor alsnog de juiste prijs in rekening te brengen. De koper kan dan alsnog de overeenkomst ontbinden. Mocht dit voorkomen zullen wij contact met u opnemen.

keelguard.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Wij verzoeken u contact met ons op te nemen wanneer u een product wilt terugzenden. Uiteraard zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Over sommige producten kan een extra verwijderingsbijdrage berekend worden.